FAQ, vanliga frågor

Varför tillverkar du havsöringsdrag, du lär ju inte bli rik?
Det är riktigt att man inte blir rik. Jag tycker att det är riktigt roligt. Det är det främsta skälet. Det är även så att där jag bor finns ingen havsöring att fånga, genom att lägga ner kärlek på drag som andra kan använda så känner jag mig delaktig i deras fiske.

Hur lång tid tar det att göra ett drag?
Oj, det går fort. Aldrig över tre timmar per drag. Normalt bara 2 timmar.

Är sillver det bästa draget för havsöring?
Absolut inte! Det går förmodligen utmärkt att gå in på överskottsbolaget och hitta drag som fångar havsöring lika bra. Men det känns inte så, eller hur? Annars hade du inte varit här och läst. Om du däremot frågar om det känns som det bästa draget när du har det i din hand så kan det nog vara så.

Är kunderna nöjda?
Ja! Det är min viktigaste uppgift. I mina köpvillkor skriver jag att om en kund inte är nöjd så är jag ansvarig för att åtgärda det. Det går bra att få pengarna tillbaka om man tycker att draget är för fint för att fiskas med eller om den gröna nyansen är lite för mycket lime i det personliga tycket. Eller alla andra skäl som kan finnas. Jag skulle välkomna ett initiativ av någon kund att skriva ett par rader på någon webbsida typ rejta.se.

Jag tycker att sillver liknar ”draget X” är det ett plagiat?
Det där är nästan en förolämpning. Dragen är designade från grunden av personliga erfarenheter och hantverk. Nästa fråga tack!

Går det bra att ställa fler frågor?
Jajjamen, titta på sidan kontakt för mailadress.