Ändrad inriktning

Under vintern och våren har produktionen legat nere. Många har önskat göra beställningar men jag har inte tagit emot några och lagret har tyvärr varit helt tomt. Sedan tidigt i höstas finns det några kunder som har beställningar och tillverkningen för de beställningarna är igång.

Jag har beslutat mig för att ändra inriktningen för Sillver, eller snarare återgå till grunden. Sillver kommer inte att drivas i företagsform längre. Målet har aldrig varit att massproducera drag. Det blev en väckarklocka för mig när jag seriöst övervägde att köpa en mindre maskin för att högtrycksgjuta dragen i smältplast. Mitt mål och min ide är att tillverka fulländade havsöringsdrag genom ständig förbättring och ökad finish. Primärt kommer dragen att användas för eget och vänners fiske.

För att inte skapa panik bland Sveriges havsöringsfiskare vill jag påpeka att försäljning kommer att fortsätta. Det kommer finnas Sillver till salu på marknaden. Förmodligen lutar det åt jag använder mig av tradera som plattform för försäljning. Även fortsättningsvis kan jag tänka mig att ta emot specialbeställningar (dock ej kopior av andra drag), men priset kommer att avskräcka de flesta :-)

När jag skriver att det varit stopp i produktionen så innebär det inte att det varit stopp på produktutvecklingen. Mer om det med bilder inom kort.

Skitfiske på er!

Kommentarer inaktiverade.